Zoo Elements Film Productions

Heeft u behoefte aan meer klanten maar wilt u er niet te veel onnodige energie in steken? Als u verwacht dat de telefoon vanzelf gaat rinkelen dan zou ik zeker verder lezen. Wij van Zoo-Elements zijn de oprichters van #signature films.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van korte inspirerende statements films die op een efficiënte manier vele mensen bereikt! Deze films worden ingezet op onder andere sociale media kanalen en gepromoot door gesponsorde advertenties. De films bevatten elke keer een andere look and feel en zijn speciaal ontwikkeld op jullie bedrijfs filosofie en missie.

Onze missie is het verrassen, inspireren en motiveren van uw doelgroep! Wij laten precies zien datgene wat uw doelgroep over de streep kan halen om uw product en/of dienst af te nemen. Wij beseffen maar al te goed dat je niet moet alleen moet focussen op het verdienen van meer geld. Wij focussen ons in de productie van uw film op het oplossen van het probleem voor uw klant.

Onze films bevatten de volgende kenmerken: filmisch/cinematisch, verassend, inspirerend, motiverend, authentiek, zeer professioneel, overtuigend, statement, humor en nog veel meer! De soort klanten die wij aantrekken zijn bedrijven met een duidelijke missie voor ogen. Bedrijven die de markt willen veroveren en onwijs gepassioneerd zijn in hun werk.

Zoo Element en Lagace HR Training & Coaching hebben besloten samen te werken in het optimaliseren van uw business. We zijn er namelijk beiden van overtuigd dat een Unieke #signature film (bedrijfsfilm) op een website meer zegt dan 1000 worden. Uw website is namelijk het visite kaartje van uw bedrijf. Zoo Elements kan het interessante portfolio van Lagace HR Training & Coaching complementeren en verrijken met onze ervaring op het gebied van Film Producties. Samen kunnen wij er voor zorgen dat uw in staat bent uw doelgroep te bereiken op een manier die recht doet aan uw missie en visie.

Voor Lagace HR  Training hebben wij gekeken hoe wij de oprichster Sandra Lagace in haar volste potentie op film konden overbrengen. Wat past bij Sandra? Wat past bij Lagace Training & Coaching? Hoe kunnen we haar speerpunt Training & Coaching in een interactive workshop in beeld brengen waardoor zij haar doelgroep maximaal kan bereiken? Ben je benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan de #signature film op de home page van deze website.

© 2020 Lagace HR Training & Coaching - Algemene Voorwaarden - Disclaimer
Webdesign & realisatie: Go Online