STEVE’S GYM

Er is een groot verschil tussen een reguliere sportschool en onze gym.

Jouw keuze tussen een reguliere sportschol en Steve Gym zou voor 100% afhankelijk moeten zijn van jouw doelstellingen. In mijn gym trainen mensen die vooral fit willen worden.

GROEP OF PERSONAL TRAINING: Afhankelijk van de intake wordt besloten welke les het beste aansluit bij jouw situatie. We zullen samen een plan voor je maken, ik wil dat je resultaat haalt dus, dat gaan we elke maand meten, meten is weten. Zorg dat je hier bij bent zodat je jezelf kan blijven verbeteren. Ik zal je adviseren wat het beste voor je is en waar je het meeste resultaat mee kan behalen. Of dat nou toch meer personal training is, een small group traject, of gewoon mee gaan in de groepslessen of een combinatie hiervan.

PERSONAL TRAINING:  Bij Personal training geniet je de volledige aandacht van de trainer met één doel, het behalen van jouw doelstellingen. Door deze aandacht wordt trainen op een veel effectievere manier gedaan. Omdat elk lichaam anders is en anders reageert moeten er ook oefeningen en work-out programma’s worden opgesteld die passend zijn. Bij Steve’s Gym is hier speciaal een transformatie programma voor opgesteld.

BOOTCAMP: Net als Company Optimizer geloof ik in het creëren van eenheid in de groep. Samen een vuist maken tegen de concurrentie? Teamprestaties verhogen? Niets heeft zo’n positief effect op de team spirit als collectief sporten. En dan blijkt bootcampen DE beste methode. Daarom leveren wij tijdens een TEAM BUILDING dag georganiseerd door Lagace HR Training & Coaching de trainers en faciliteiten en adviseren wij een maatwerk BOOTCAMP programma.

COLLEGIALITEIT staat in onze lessen centraal. Elkaar helpen het gezamenlijke doel te bereiken, individuen waarderen om wat ze ter tafel brengen in de groep en elkaar motiveren én inspireren om net even wat harder te gaan voor het bedrijfsbelang. TEAMPRESTATIES verhoog je namelijk door er samen voor te gaan. Neem barrières weg en bouw met mij warme relaties tussen personeelsleden. Onze Partner Lagace HR Training & Coaching gelooft net als ik dat niemand belangrijker is dan de groep.

De partner samenwerking met Lagace HR Training & Coaching geeft ons de mogelijkheid hun mooie porfolio te verrijken met onze jarenlange expertise bij het organiseren van TEAM BUILDING en BOOTCAMP sessies. Wij kunnen elkaar hier in enorm versterken.

Een mentaal en fysiek gezonde bedrijfscultuur leidt ook direct tot verhoging van de ARBEIDSPRODUCTIVITEIT en een VERLAGING van het ZIEKTEVERZUIM. Welk bedrijf is daar nou niet naar op zoek? Precies.

© 2020 Lagace HR Training & Coaching - Algemene Voorwaarden - Disclaimer
Webdesign & realisatie: Go Online