Go Online

Een professioneel webdesign is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf, maar het is de eerste indruk die u achterlaat bij uw bezoekers.

Bij het ontwikkelen van uw website is uw bedrijfsidentiteit ons uitgangspunt.  U heeft een eigen identiteit en een eigen visie en strategie. Het is onze visie dat u alleen recht kan doen aan uw identiteit als het webdesign en de huisstijl uw bedrijfsidentiteit weerspiegelt. Ieder mens is uniek dus ook uw bedrijf. Als u het hier mee eens bent, dan komt u uit op maatwerk.

Ons team heeft alle expertise in huis om voor u een maatwerk website te ontwikkelen en te onderhouden waarmee u het verschil gaat maken in uw business en in uw markt. Uw en onze creativiteit is de enige beperking. Dus er zijn geen beperkingen. In de eerste fase gaat u aan de slag met onze webdesigner en huisstijlspecialist om uw ideeën te vertalen naar De website die recht doet aan uw business. Vervolgens gaat onze webdeveloper aan de slag om de website op basis van maatwerk voor uw te bouwen. Als u nog geen huisstijl hebt of u wil uw huisstijl aanpassen, dan zullen wij op basis van uw input een aantal scenario’s uitwerken. Uiteindelijk vormt de huisstijl de basis van uw eerste indruk naar uw doelgroep en dus de basis van uw business.

Omdat u uiteindelijk ook goed en snel gevonden wil worden, kunnen wij uw website optimaliseren voor de zoekmachines ( Search Engine Optimization). Investeren in zoekmachine optimalisatie is geen nice to have maar noodzakelijk om succesvol te zijn en uw online ambities waar te maken! Als laatste gaan wij altijd met onze klanten in gesprek over een optimalisatie traject. Een traject waarin we gaan bekijken welke marketingactiviteiten wij kunnen ontplooien om het maximale uit uw website te halen. Ons streven is om met uw marketingbudget een maximaal rendement te halen. Middels de modernste online marketingtechnieken zorgen wij ervoor dat uw bedrijf zichtbaar is, uw website conversies (doelen) opleveren en zullen wij continue met u samenwerken aan en het optimaliseren van een perfecte website.

Een bedrijf als Lagace Training & Coaching heeft een geweldig training- & coachingsprogramma waar zij in combinatie met diverse learning en development tools (HR TOOLS) de mens en organisatie in uw bedrijf naar een hoger plan kan tillen. Echter, als zij voor de buitenwereld niet zichtbaar en vindbaar is, dan kom je niet verder met een mooi portofio. Wij hebben besloten met elkaar samen te gaan werken zodat we ons op dit punt versterken.

Onze partner kan u helpen bij kan u verder helpen als het gaat om Training, Coaching & HR Advies.

Ons motto is dan ook; doe het in één keer goed of anders niet.

© 2020 Lagace HR Training & Coaching - Algemene Voorwaarden - Disclaimer
Webdesign & realisatie: Go Online