Company Optimizer

Toen ik door Sandra van HR Training & Coaching werd gevraagd voor een partner samenwerking was het voor mij vrijwel direct een yes. Wij zagen snel dat wij enorm kunnen versterken in elkaars business. In principe zijn we nog een stap verder gegaan in de samenwerking. Na een korte periode van samenwerking op basis van partnerschap hebben we besloten co-owner te worden in elkaars bedrijf.

De samenwerking lag voor de hand omdat beide partijen geloven in elkaar versterken in plaats van beconcurreren. Als je een business wil optimaliseren, dan kom je  al snel uit op de mens en de organisatie. Bij Lagace HR Training & Coaching staat de mens centraal. Met een brede HR ervaring bij grote internationale spelers in de markt voegt Lagace HR Training & Coaching een belangrijke aanvulling en ondersteuning bij de HR gerelateerde portfolio modules van Company Optimizer. De samenwerking zal met name plaats vinden als het gaat om de module Learning & Motivatie en de module Human Capital. De laatste module speelt voor beide bedrijven een belangrijke rol. Je kan het mooiste product- en of dienstenportfolio ter wereld hebben of de slimste groei strategieën maar uiteindelijk is het de factor mens die op de knoppen drukt en voor het succes moet en kan zorgen.

Ondanks de zeer nauwe samenwerking is er toch voor gekozen om de twee bedrijven niet samen te voegen. Een`living apart together’ constructie waarin we de vrijheid hebben om zowel met elkaar als los van elkaar te excelleren.

 

© 2020 Lagace HR Training & Coaching - Algemene Voorwaarden - Disclaimer
Webdesign & realisatie: Go Online