Over Sandra

Sandra Lagace

+31 (0) 6 21 20 12 00

Ik ben Sandra Lagace een positief denker en mensen-mens met veel energie. Na mijn studie Frans aan de Universiteit van Leiden ben ik al snel het HRM vak in gerold. In dit vak heb ik de afgelopen 25 jaar diverse (inter)nationale functies vervuld. De laatste jaren lag de focus op de volgende gebieden:

  1. Learning & development
  2. Training & Coaching

Werken geeft zolang je de juiste keuzes maakt financiële zekerheid, voldoening en de mogelijkheid tot zelfontplooiing. Echter, veel mensen lopen zich hierin voorbij en vergeten dat er naast het werk ook nog een privé leven bestaat. In mijn optiek kun je pas zakelijk excelleren als je fysiek en mentaal top fit ben en er sprake is van een gezonde work-life balance. Bij hard werken hoort ook ontspannen en genieten. Het genieten haal ik uit mijn sport, familie, vrienden en mijn relatie.

Zowel zakelijk als privé sta ik met een open mind in het leven. Door mijn open karakter en humor weet ik snel een goede relatie op te bouwen met mijn omgeving. Het is mijn passie om anderen te leren zich te ontwikkelen, zich beter te voelen, op een hoger plan te komen, het zelf te doen.

Mijn omgeving zowel privé als zakelijk helpen om vooruit te komen is geen keuze maar een zijn. Ik analyseer snel uw situatie, denk in mogelijkheden om op een pragmatische manier tot het ultieme resultaat voor uw organisatie te komen en help uw team samen te werken door het maximale uit hun communicatie te halen.

Uw organisatie en uw medewerkers naar een hoger plan brengen betekent dat ik continu op zoek ben naar het ontwikkelpotentieel in mezelf.

Ik kan niet wachten om mijn kennis en inzicht op u en uw organisatie over te brengen.

 

 

"Succes is pas een succes als het hele team succesvol is en je bereid bent jezelf en je teamgenoten naar een hoger niveau te tillen. "
© 2021 Lagace HR Training & Coaching - Algemene Voorwaarden - Disclaimer
Webdesign & realisatie: Go Online